Els Sants De Cada Dia

AUTOR(A) Bernabe Dalmau
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,53 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Els Sants De Cada Dia.pdf
FECHA 2004

El libro Els Sants De Cada Dia en formato PDF. El libro Els Sants De Cada Dia en formato MOBI. El libro Els Sants De Cada Dia en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Bernabe Dalmau. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es Els Sants De Cada Dia Image

DESCRIPCIÓN

La crida universal a la santedat que caracteritza el cristianisme ha trobat variadíssimes respostes al llarg de dos mil anys. Aquest llibre conté breus biografies, fidedignes pel que fa a la història i suggeridores del missatge espiritual de cada personatge. Distribuïdes al llarg dels dies de lany, pot fer funció de Martirologi popular.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Vosaltres sereu sants, perquè jo sóc sant, diu el Senyor. Et lloem, Senyor, rei d'eterna glòria. En aquesta breu lectura es resumeixen els pensaments i les contradiccions que sacsegen l'ànima del profeta Jeremies. Veiem en ell la figura del creient perseguit pels enemics, del qui rep "mal" pel "bé" que fa.

De la mateixa manera, el nom de pila dels infants solia assignar-se segons la festivitat que se celebrés el dia del seu naixement o baptisme; encara que això és menys freqüent avui en dia, en alguns països de tradició catòlica o ortodoxa es conserva el costum de saludar i felicitar les persones el dia del seu sant.