Quadern Estiu Fare P4

AUTOR(A) Angels Farre Paris
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,35 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Quadern Estiu Fare P4.pdf
FECHA 2018

El libro Quadern Estiu Fare P4 en formato PDF. El libro Quadern Estiu Fare P4 en formato MOBI. El libro Quadern Estiu Fare P4 en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Angels Farre Paris. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es Quadern Estiu Fare P4 Image

DESCRIPCIÓN

Quadern per exercitar la percepció visual, reforçar els conceptes matemàtics més bàsics, fer traços i començar a identificar el codi escrit i a jugar-hi.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Quadern per exercitar la percepció visual, reforçar els conceptes matemàtics més bàsics, fer traços i començar a identificar el codi escrit i a jugar-hi, resseguint i escrivint lletres i paraules. Descargar / Leer en linea Biblioteca de libros. Faré P5 (Quaderns estiu) por Àngels Farré París fue vendido para EUR 13,40 cada copia.

El autor de Quadern d'estiu P4, con isbn 978-84-9804-968-8, es Hermes Editora General, esta publicación tiene noventa páginas.. La publicación Quadern d'estiu P4. Edició 2013 forma parte del catálogo de Castellnou Edicions. A principios de la decada de los noventa dicha editorial comenzó su primera singladura y actualmente se encuentra en Cataluña.