L Ultim Patriarca

AUTOR(A) Najat El Hachmi
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,24 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO L Ultim Patriarca.pdf
FECHA 2018

El libro L Ultim Patriarca en formato PDF. El libro L Ultim Patriarca en formato MOBI. El libro L Ultim Patriarca en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Najat El Hachmi. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es L Ultim Patriarca Image

DESCRIPCIÓN

L’últim patriarca és la història d’una rebel·lió personal contra un ordre establert des de fa milers d’anys. Mimoun Driouch i la seva filla neixen per complir el paper que el patriarcat els ha assignat, però uns canvis en les circumstàncies que els envolten seran decisius per propiciar el capgirament de l’ordre de les coses. Aquesta és una història familiar on les contradiccions internes dels personatges afloren per marcar unes relacions fetes de desencontres. La filla vol entendre per què el seu pare s’ha convertit en una figura autoritària i dèspota, al mateix temps que inicia diversos intents per desfer-se del pes que té en la seva vida. A partir d’un magistral i intencionat ús dels recursos propis de la tradició oral, Najat El Hachmi construeix una faula moderna que barreja tendresa i dramatisme amb un espectacular sentit de l’humor que ratlla la corrosió.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

L'ultim patriarca, libro de Najat El Hachmi. Editorial: Labutxaca. Libros con 5% de descuento y envío gratis desde 19€.

L'últim patriarca és la història d'una rebel·lió personal contra un ordre establert des de fa milers d'anys. Mimoun Driouch i la seva filla neixen per complir el paper que el patriarcat els ha assignat, però uns canvis en les circumstàncies que els envolten seran decisius per propiciar el capgirament de l'ordre de les coses. Aquesta és una història familiar on les contradiccions ...