De Quan El Liberalisme Era Pecat:fèlix Sardà I Salvany, Reaccionari I Innovador

AUTOR(A) Santi Vila
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,66 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO De Quan El Liberalisme Era Pecat:fèlix Sardà I Salvany, Reaccionari I Innovador.pdf
FECHA 2018

Cuida los árboles y descarga el libro de De Quan El Liberalisme Era Pecat:fèlix Sardà I Salvany, Reaccionari I Innovador en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de De Quan El Liberalisme Era Pecat:fèlix Sardà I Salvany, Reaccionari I Innovador en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee De Quan El Liberalisme Era Pecat:fèlix Sardà I Salvany, Reaccionari I Innovador en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es De Quan El Liberalisme Era Pecat:fèlix Sardà I Salvany, Reaccionari I Innovador Image

DESCRIPCIÓN

L’experiència del Sexenni (1868-1875) i la Restauració va marcar la vida i el pensament d’unes generacions de periodistes, escriptors i pensadors que són les que configurarien els moviments intel·lectuals i artístics del segle XX.Sardà i Salvany és un representant, el més influent, de l’integrisme catòlic. Va participar activament en debats fonamentals d’aleshores: la discussió sobre el liberalisme i la religió, sobre el socialisme i les revoltes obreres, sobre el paper de l’Església en la societat…; i per intervenir-hi, no va dubtar a l’hora d’utilitzar l’eina que podia garantir-li més eficàcia comunicativa: la premsa.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Cultura institucionista y democracia parlamentaria en la España liberal. Manuel ... De quan el liberalisme era pecat. Fèlix Sardà i Salvany, reaccionari i innovador. Pròleg de Jordi Amat. Barcelona, Viena Edicions, 2018, 291 pp. Antoni Moliner i Prada (res.) Es reseña de: De quan el liberalisme era pecat: Fèlix Sardà i Salvany ...

Quan el liberalisme era pecat presenta la vida i la trajectòria intel·lectual i política de Fèlix Sardà i Salvany i, a partir d'ell, mostra el clima cultural i polític d'un temps. Sardà i Salvany és un representant, el més influent, de l'integrisme catòlic, i en relació amb ell o contra ell se situaran molts noms i moviments rellevants de l'època.