Xenia, #Keepcalm I Fes Un Tuit

AUTOR(A) Gemma Pascual I Escriva
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,11 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Xenia, #Keepcalm I Fes Un Tuit.pdf
FECHA 2015

Descubre el libro de Xenia, #Keepcalm I Fes Un Tuit con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de Xenia, #Keepcalm I Fes Un Tuit en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Xenia, #Keepcalm I Fes Un Tuit y otros libros de Gemma Pascual I Escriva.

Carreracentenariometro.es Xenia, #Keepcalm I Fes Un Tuit Image

DESCRIPCIÓN

Estàs pendent tota l’estona del mòbil? Aguantes la respiració fins que no reps una resposta? Ets de Twitter o de WhatsApp?La Xènia no s’acaba de decidir. Mira la pantalla totalment hipnotitzada. Continua esperant impacient un whatsapp d' en Carles, mentre la vida se li va complicant: un accident de moto, un amic misteriós al Twitter... i les papallones a l' estómac que no paren de ballar. El seu lema: #KeepCalm.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

El autor de Xènia, #KeepCalm i fes un tuit, con isbn 978-84-489-3601-3, es Gemma Pasqual I Escrivá, esta publicación tiene ciento noventa y dos páginas.. Barcanova edita esta obra. A comienzos de la decada de los ochenta dicha editorial comienza su andadura de la mano de Grupo Anaya en Barcelona.

Otros libros de Pasqual i Escrivá, Gemma son Xenia. No Me Toques Los Wasaps: Xenia, 3, Xènia, #keepcalm I Fes Un Tuit, Quan Deixàvem De Ser Infants, Atrapats Al Laboratori, Viure Perillosament, Endevina Qui, La Castanyera I En Patufet Salven Els Contes y La Mosca : Assetjament A Les Aules. .