La Pell Girada

AUTOR(A) Tessa Julia Dinares
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,34 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO La Pell Girada.pdf
FECHA 2018

Cuida los árboles y descarga el libro de La Pell Girada en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de La Pell Girada en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Pell Girada en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es La Pell Girada Image

DESCRIPCIÓN

Eulàlia creix condicionada per l'educació religiosa i severa de finals dels cinquanta. La consciència social se li desvetlla en conèixer Lola i les barraques del Barco de la Juana. Descobreix el compromís polític als 18 anys de la mà d'en Marcel, amb qui també mantindrà una primera relació sentimental, tan intensa com breu.Això no obstant, la seguretat que li ofereix en Pere la porta a casar-s'hi, tot confiant equivocadament que oblidarà en Marcel.El 2011, en Marcel mor i l'Eulàlia s'estampa davant el mirall que la mostra tal com és ara: sense il·lusions, treballant d'esma a l'escola i, el que és pitjor, amb dubtes i remordiments que l'han rosegat durant anys. En Lluc, el seu fill, ja té 28 anys i és un dels ponents que participa en les assemblees de l'acampada del moviment dels indignats del 15M.La pregunta és clara: com afrontar la realitat? Cal destapar els secrets? És possible compaginar veritat i llibertat?

DESCARGAR
LEER EN LINEA

La pell girada o serratge és la part interior del cuir, és a dir, el cuir quan se li ha tret la part més exterior, anomenada pell-flor.La pell girada pot tenir a l'interior la pell-flor (la part que al cuir és a l'exterior) o bé aquesta pot haver estat tallada. El cuir es pot tallar en diferents capes, de gruixos variables, per obtenir una capa de pell-flor i una o diverses de serratge.

LA PELL GIRADA de TESSA JULIA DINARES. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.