La Berta I El Seu Germà

AUTOR(A) Vv.aa.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,73 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO La Berta I El Seu Germà.pdf
FECHA 2013

Cuida los árboles y descarga el libro de La Berta I El Seu Germà en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de La Berta I El Seu Germà en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee La Berta I El Seu Germà en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es La Berta I El Seu Germà Image

DESCRIPCIÓN

La Berta ha observat que la panxa de la mare s'ha inflat. Que potser ha menjat massa? La mare li explica que té un nadó a la panxa i que, aviat, la Berta tindrà un germanet o una germaneta.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

La Berta s'acosta per explicar-li el que li ha passat al carrer, però la Tània no li fa cas i marxa sense dir-li res ja que segueix enfadada amb ella. Tot el grup d'amics marxen junts, sense la Berta, i quan proposen convidar-la també, ella diu que si la Berta ve ella marxarà per no veure-la.

El regnat de la reina Berta és atípic i únic, no el regnat en sí, sinó la circumstància. Per primera vegada, a Aragó, queda vídua una reina consort sense descendència. La corona d'Aragó i Navarra van passar a Alfons que era mig germà de Pere. Berta tenia un dot, però Alfons es va apoderar de totes les terres de Pere.