Problemes De Teletransit: Una Visio De La Teoria De Cues

AUTOR(A) Jorge Lazaro Laporta
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,93 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Problemes De Teletransit: Una Visio De La Teoria De Cues.pdf
FECHA 2005

Cuida los árboles y descarga el libro de Problemes De Teletransit: Una Visio De La Teoria De Cues en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de Problemes De Teletransit: Una Visio De La Teoria De Cues en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Problemes De Teletransit: Una Visio De La Teoria De Cues en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es Problemes De Teletransit: Una Visio De La Teoria De Cues Image

DESCRIPCIÓN

Aquesta publicació està concebuda per a ser una ajuda valuosa a tots aquells interessats en el món de la Teoria de Cues i el Teletrànsit. Com és sabut, el Teletrànsit es basa en l'estudi dels sistemes de telecomunicacions i informàtics a fi de determinar la resposta d'aquest davant de situacions de trànsit o de càrrega de xarxa determinada.Amb aquest llibre de problemes s'adquirirà destresa a l'hora de preveure l'evolució del rendiment de qualsevol sistema. Per a això, s'empren multitud de models de Markov, que explicaran, d'una manera senzilla, les característiques del funcionament dels sistemes sota estudi. Al mateix temps, s'intenta dotar l'alumne d'una visió de conjunt en la resposta dels sistemes i xarxes de telecomunicació sota determinades càrregues de treball. S'estudien, de forma quantitativa, els fenòmens de la pèrdua i de l'espera de trànsit, i del bloqueig d'enllaços i sistemes. L'objectiu final és preveure situacions de congestió, per exemple, en l'actual xarxa Internet, i que siga capaç de raonar els seus orígens i la forma de pal·liar aquesta situació.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Descargar Gratis AudioLibro Instalaciones Electricas para la Vivienda (8ª Ed.) de Jose Roldan Viloria actualizado en Español, editorial S.A. EDICIONES PARANINFO, género o colección Ingeniería, año 1990.

Així, doncs, els problemes associats a l'estudi de la qualitat del servei de les xarxes analògiques telefòniques amb centraleta es troben a l'origen i desenvolupament de la teoria de cues. Però molts altres problemes apareguts a molts diversos camps científics poden ser formulats en termes d'aquesta teoria