Discurs Del Mètode Per A Ben Conduir La Raó I Encercar La Veritat A Les Ciències

AUTOR(A) R Descartes
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,80 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Discurs Del Mètode Per A Ben Conduir La Raó I Encercar La Veritat A Les Ciències.pdf
FECHA none

Cuida los árboles y descarga el libro de Discurs Del Mètode Per A Ben Conduir La Raó I Encercar La Veritat A Les Ciències en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de Discurs Del Mètode Per A Ben Conduir La Raó I Encercar La Veritat A Les Ciències en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Discurs Del Mètode Per A Ben Conduir La Raó I Encercar La Veritat A Les Ciències en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es Discurs Del Mètode Per A Ben Conduir La Raó I Encercar La Veritat A Les Ciències Image

DESCRIPCIÓN

Barcelona, Editorial Barcino, 1935, 12x16 cms., 92 pàgs., rústica. Col.lecció Popular Barcino nº 52.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Per a Descartes i el racionalisme, la raó -entesa com una capacitat universal de la ment per a copsar la veritat per ella mateixa- és el fonament del coneixement. L'experiència sensible no fa sinó desvetllar les nostres idees innates, que portem com incorporades des de sempre.

Text 1 "En l'ús de la raó el mètode és el més important, crítica dels sabers fora del mètode El bon sentit és la cosa més ben repartida del món, ja que tothom pensa estar-ne tan ben proveït que fins aquells qui són més difícils d'acontentar en qualsevol altra cosa acostumen a desitjar-ne més del que tenen.