Nivell De Suficiència C1. Curs De Llengua Catalana

AUTOR(A) Vv.aa.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,86 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Nivell De Suficiència C1. Curs De Llengua Catalana.pdf
FECHA 2013

Cuida los árboles y descarga el libro de Nivell De Suficiència C1. Curs De Llengua Catalana en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de Nivell De Suficiència C1. Curs De Llengua Catalana en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Nivell De Suficiència C1. Curs De Llengua Catalana en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es Nivell De Suficiència C1. Curs De Llengua Catalana Image

DESCRIPCIÓN

Llibre que segueix el programa del nivell de suficiència de català de la Secretaria de Política Lingüística de la Generalitat de Catalunya i de lInstitut dEstudis Baleàrics del Govern de les Illes Balears.Estructurat en tres grans blocs: Comunicació, Estudi de la Llengua i Marc Sociolingüístic.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Benvingudes i benvinguts a una nova preparació per a obtenir l'acreditació de nivell suficiència (C1) de llengua catalana. Ja està oberta la matrícula (a la secretaria del Campus de la UAB) de la nova edició d'aquest curs semipresencial que s'iniciarà a començaments de març.. Diu el MECR que les persones que són capaces de: - comprendre una àmplia gamma de textos llargs i ...

També ofereix cursos de perfeccionament per a les persones que l'han d'utilitzar de manera excel·lent. Per complementar l'oferta general també ofereix cursos per resoldre aspectes concrets de la llengua i cursos destinats a col·lectius específics. Els cursos s'ofereixen en diferents modalitats.