Problemes Resolts De Termodinamica

AUTOR(A) Ricardo Diaz Calleja, Vicente Compan Moreno
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,58 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Problemes Resolts De Termodinamica.pdf
FECHA 2002

Descubre el libro de Problemes Resolts De Termodinamica con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de Problemes Resolts De Termodinamica en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Problemes Resolts De Termodinamica y otros libros de Ricardo Diaz Calleja, Vicente Compan Moreno.

Carreracentenariometro.es Problemes Resolts De Termodinamica Image

DESCRIPCIÓN

La col·lecciò de problemes resolts que s'apleguen en aquest llibre representa l'acumulació d'un treball quotidià que, hem anat recollint com a preparació de les classes de Termodinàmica impartides durant aquests anys. El llibre es divideix en cinc capítols. En el capítol 1, es resolen problemes que ajudaran l'alumne a comprendre les relacions p-V-T de substàncies pures. Posteriorment, en els capítols 2 i 3 s'aborden problemes relatius a la comprensió de la primera i la segona llei de la termodinàmica per a volums de control. Estan dedicats a l'estudi de sistemes en règim estacionari, però tambè s'analitzen estats transitoris. Es fa especial insistència en la resolució d'exercicis de sistemes oberts, com són les turbines, els compressors, les bombes, les toveres, els difusors, les vàlvules d'estrangulació, etc. Conegudes amb profunditat les aplicacions de les lleis termodinàmiques, passem a tractar en el capítol 4 l'analisi de cicles termodinàmics. Finalment, en l'últim capítol es discuteixen alguns exercicis amb el concepte d'utilitat potencial d'un procés, comunament denominat exergia.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Feu clic en l'enllaç problemes redox resolts.pdf per veure el fitxer. ... Exercicis addicionals resolts. Calculadora igualació equacions químiques. Exercicis igualació equacions redox (Educaplus) Simulador volumetria redox. Informació sobre les volumetries redox. Vídeo QQC: "Com funciona una pila?"

Termodinàmica. Problemes resolts Salud Puig, Josep / Barrio Casado, Maria / Bravo Guil, Eduard / Díaz-Pinto Ponce, Angel / López Pérez, David / Tamarit Mur, Josep Lluís