Petit Tractat De Les Grans Virtuts

AUTOR(A) Andre Comte-sponville
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,37 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Petit Tractat De Les Grans Virtuts.pdf
FECHA 1996

Cuida los árboles y descarga el libro de Petit Tractat De Les Grans Virtuts en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de Petit Tractat De Les Grans Virtuts en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Petit Tractat De Les Grans Virtuts en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es Petit Tractat De Les Grans Virtuts Image

DESCRIPCIÓN

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Ni massa gran ni massa petit, equilibri en les lleis i en la Justícia la qual es entesa com a Distributiva : recompensació segons els mèrits realitzats; Commutativa : equilibri en les penes. Aristòtil considera important que cada ciutadà tingui els seus propis bens, és a dir, defensa la propietat privada, a diferència de Plató més d'acord amb el comunisme.

Lo Crestià fou una enciclopèdia en català impulsada per Pere el Cerimoniós i redactada per Francesc Eiximenis entre 1379 i 1392.El primer volum i la meitat del Dotzè foren publicats per l'impressor alemany Lambert Palmart a València en 1483 i 1484 respectivament.. Segons l'estudiós suís-canadenc Curt Wittlin el nom hauria de ser Lo Cristià. Inicialment havia de constar de tretze ...