Conviure Amb La Mort

AUTOR(A) Teresa Pamies
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,51 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Conviure Amb La Mort.pdf
FECHA 2003

Descubre el libro de Conviure Amb La Mort con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de Conviure Amb La Mort en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Conviure Amb La Mort y otros libros de Teresa Pamies.

Carreracentenariometro.es Conviure Amb La Mort Image

DESCRIPCIÓN

Teresa Pàmies (Balaguer, 1919) és una de les escriptores més llegides de la literatura catalana actual. Novel·lista, cronista,memorialista de tot un segle. Teresa Pàmies ha deixat en els seus llibres un testimoni viu dels fets més importants de la Catalunya contemporània. Des de la publicació de Testament a Praga el 1971, any en què torna d’un llarg exili, Teresa Pàmies ha estat referent per a molts lectors. Editorial Empúries li ha publicat Coses de la vida. A ritme de bolero (1993),Nadal a Porto (1995), La filla del gudari (1997), Còniques de comiat (2000), Gent del meu exili: inoblidables (2001) i L’aventura d’envellir (2002). L’any 2001 va ser guardonada amb el Premi d’Honor de les Lletres Catalanes.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Conviure amb la mort. maria isabel hidalgo caballero diu: 31 octubre 2011 a les 0:24. Me ha encantado como estos tres personajes hablan del proceso de la muerte de una forma normalizada y profesional, no sin ello darle el lugar y la importancia que le corresponde por ser un momento único de nuestro proceso vital.

CONVIURE AMB LA MORT, PÀMIES, TERESA, 14,75€.