El Petit Llibre Per Anar A Dormir

AUTOR(A) Nathalie Choux
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,44 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO El Petit Llibre Per Anar A Dormir.pdf
FECHA 2019

Cuida los árboles y descarga el libro de El Petit Llibre Per Anar A Dormir en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de El Petit Llibre Per Anar A Dormir en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Petit Llibre Per Anar A Dormir en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es El Petit Llibre Per Anar A Dormir Image

DESCRIPCIÓN

Un llibre amb solapes, llengüetes i mecanismes perquè els més petits de casa s’ho passin d’allò més bé mentre aprenen els primers conceptes.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Category Archives: Contes curts per anar a dormir Contes curts que s'expliquen en un obrir i tancar d'ulls durant la breu estona d'abans de dormir. Són contes escrits perquè els infants acomiadin el dia amb una història bonica i al costat de l'adult que l'acompanya i li explica, tot desitjant-li feliços somnis.

-Cada nit abans d'anar a dormir la mama et ve a veure i et posa bé el llençol perquè no tinguis fred. Com que estàs adormida no ets conscient que sóc jo. Les veus que sents son del papa i la mama però com que estàs adormida no ets conscient que som nosaltres.