La Pols I El Desig

AUTOR(A) Jesus Moncho
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,24 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO La Pols I El Desig.pdf
FECHA 2001

Descubre el libro de La Pols I El Desig con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de La Pols I El Desig en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Pols I El Desig y otros libros de Jesus Moncho.

Carreracentenariometro.es La Pols I El Desig Image

DESCRIPCIÓN

Premi de Narrativa Ciutat de València 2000. Les grans èpoques demanen grans perso-natges. Potser el nostre protagonista, Colau de la Tona, tenia el seu destí prefixat. En el marc de la liquidació dels senyorius territorials i de l’ascensió de les noves capes socials, els diversos agents que fins al moment portaven les regnes del món es resistien a acceptar el nou ordre de coses. És en aquest ambient que emergeix inevitable l’actor esforçat que espentarà les rodes de la història, en un principi envoltat sempre de companys, finalment abandonat a la sort dels herois. I enmig del dolor i de l’amor, reïx la figura de Francesca, sempre Francesca. L’acció d’aquesta novel·la, Premi de Nar-rativa Constantí Llombart dels Premis Ciutat de València 2000, transcorre al llarg de la segona meitat del segle XIX. Aventurers i polítics, comerciants i militars, clergues i bandolers conflueixen en uns camins plens de pols que mai no arribaran a cobrir els seus cors atapeïts de desig i de coratge.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Lee toda la información gratis sobre el libro y ebook La pols i el desig y del autor Jesus moncho. También podrás acceder al enlace para comprar el libro La pols i el desig y obtenerlo en pdf, epub, libro o el formato que desees.

El desig (del llatí desidium) és l'ànsia de satisfer una necessitat o una petició interior per a aconseguir alguna cosa.Es relaciona amb l'anhel (un fort desig) i l'esperança del seu compliment. El desig ha estat estudiat com a part de la voluntat humana, com a pulsió del jo i com a motor de l'acció, tant en la realitat com en la ficció. El desig s'acaba amb la satisfacció o ...