Barcelona Vella

AUTOR(A) Vv.aa.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,41 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Barcelona Vella.pdf
FECHA 2013

Cuida los árboles y descarga el libro de Barcelona Vella en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de Barcelona Vella en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Barcelona Vella en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es Barcelona Vella Image

DESCRIPCIÓN

La col·lecció“Geografia literària”vol posar a l’abast d’un públic lector ampli una vasta antologia de paisatges i textos vinculats al territori. S’hi recullen poemes, narracions, cartes, notes de dietari, scenes teatrals, cançons i breus cròniques periodístiques o de gènere assagístic. La fesomia del país, la història, les tradicions i els monuments hi apareixen interpretats pels nostres grans ecriptors amb el contrapunt atent de l’ull fotogràfic. Els textos ajuden a copsar el país, però també el territori pot ajudar a entendre l’obra d’alguns escriptors. Amb els volums de la“Geografia literària”descobrirem, per tant, literatura i paisatge, trenats en una vasta antologia que Llorenç Soldevila ha elaborat amb rigor i ambició. Aquest volum que teniu a les mans està dedicat a la Barcelona vella, la de l’interior de les antigues muralles, i es complementarà amb un altre, Barcelona nova i el Barcelonès, que abraçarà la ciutat i el seu entorn metropolità més modern i cosmopolita.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

El Ayuntamiento amplía las zonas de veto a las tiendas de artículos para turistas, prohíbe nuevos locales de ocio o turísticos en Ciutat Vella y restringe bares y restaurantes en Sant Antoni

Ciutat Vella - Barcelona. Tu tienda de deportes en Ciutat Vella - Barcelona ...