Un Film (3000 Metres)

AUTOR(A) Victor Catala
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,66 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Un Film (3000 Metres).pdf
FECHA 2015

El libro Un Film (3000 Metres) en formato PDF. El libro Un Film (3000 Metres) en formato MOBI. El libro Un Film (3000 Metres) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Victor Catala. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es Un Film (3000 Metres) Image

DESCRIPCIÓN

Nonat Ventura, fill bord abandonat a l’Hospici, en surt amb l’ambició de reparar el greuge que li ha fet el Destí. Com que les vies legals duen totes al cul-de-sac de la pobresa, decideix abandonar Girona i l’ofici de serraller per convertir-se en un lladre —però no pas un lladre qualsevol, sinó el més famós i refinat de Barcelona, el més admirat de tothom, el Senyoret.A través de la seva vida, és la gran ciutat convulsa i tota la seva fauna que Víctor Català fa espurnejar davant dels nostres ulls, passejant per totes les cantonades i entrant a totes les porteries com el califa de les Mil i una nits. Al seu pas atrapem les converses del proxeneta amb la puta, de la muller amb el marit, del solter amb el coixí, de l’assassí amb la víctima…Un film (3.000 metres) és una obra única. La fascinació pels baixos fons que ha produït a França un Balzac o un Hugo, a Catalunya produeix aquesta novel·la contemporània del cine mut. És tota l’energia viva de la belle époque i tota la gràcia salada de Caterina Albert que sonen en aquestes pàgines, veritable tresor enterrat de la literatura catalana. Desenterra’l, lector: la crítica la condemnava per anacrònica i és una meravella que està fora del temps.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

The 3000 metres or 3000-metre run is a track running event, also commonly known as the 3K or 3K run, where 7.5 laps are completed around an outdoor 400 m track or 15 laps around a 200 m indoor track. It is debated whether the 3000m should be classified as a middle distance or long distance event.

Pour la première fois je vais faire voler mon drone à plus de 3000m d'altitude ! Et c'est le dernier épisode de mon séjour dans les Alpes ! J'espère qu'il vous aura fait voyager ! Et surtout ...