Fruites

AUTOR(A) Antonio Rubio, Miquel Desclot
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,33 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Fruites.pdf
FECHA 2019

El libro Fruites en formato PDF. El libro Fruites en formato MOBI. El libro Fruites en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Antonio Rubio, Miquel Desclot. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es Fruites Image

DESCRIPCIÓN

«Animals» reuneix una amistosa i heterogènia successió de fauna silvestre i salvatge. «Fruites» conté una selecció de saborosos aliments procedents dels seus respectius arbres. Són els nous títols de la col·lecció Del bressol a la lluna. Els seus destinatarisSón els infants 0 a 3 anys; per a ells s’han dissenyat especialment aquests pictogrames poètics o poegrames, un terme encunyat per designar una nova modalitat de poesia pictogràfica basada en la cerca d’un ritme de lectura que ajudi a“educar l’ull i endolcir l’oïda”del petit lector, en paraules del mateix Antonio Rubio.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Cabrera Fruits, Barcelona. 46 Me gusta. Fruites i Verdures Cabrera ofereix productes de qualitat i proximitat molts d'ells procedents d'horts propis.

Ronda Fruits S.L. es una empresa familiar mayorista de frutas y hortalizas. Mayorista de frutas y hortalizas en Mercabarna, Barcelona