Testimonis Sense Veu

AUTOR(A) Josep Hereu Bohigas
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,46 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Testimonis Sense Veu.pdf
FECHA 2020

El libro Testimonis Sense Veu en formato PDF. El libro Testimonis Sense Veu en formato MOBI. El libro Testimonis Sense Veu en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Josep Hereu Bohigas. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es Testimonis Sense Veu Image

DESCRIPCIÓN

Han passat més tres quarts de segle des que el món es va horroritzar amb les imatges que les tropes aliades van mostrar d'Auschwitz i dels camps nazis. Uns anys després desapareixia l'univers concentracionari soviètic, que té a Kolimà un dels seus llocs més emblemàtics. Les víctimes d'ambdós sistemes totalitaris es compten per milions. I malgrat els milers de testimonis, hi ha qui encara nega l'horror dels Lager i del Gulag.La lectura no és mai un acte passiu; és transformador. I amb el testimoni dels qui van patir i morir als camps nazis i soviètics, el seu horror passa a formar part de la nostra història. D'aquí neix aquesta reflexió sobre la necessitat de rebre el llegat de les víctimes. Si per a moltes d'elles l'escriptura va ser una lluita contra l'oblit, a nosaltres ens permetrà conèixer una mica millor l'ànima humana. Del terror a l'esperança: aquest és el camí que ens proposa l'autor en un relat tan commovedor com necessari.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Retrouvez Testimonis sense veu et des millions de livres en stock sur Amazon.fr. Achetez neuf ou d'occasion Amazon.fr - Testimonis sense veu - Hereu Bohigas, Josep - Livres Passer au contenu principal

Testimonis sense veu Josep Hereu (Primera edició) Han passat més tres quarts de segle des que el món es va horroritzar amb les imatges que les tropes aliades van mostrar d'Auschwitz i dels camps nazis. Uns anys després desapareixien els camps de Kolimà i tot l'univers concentracionari soviètic.