El Cor Del Senglar

AUTOR(A) Baltasar Porcel Pujol
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,19 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO El Cor Del Senglar.pdf
FECHA 2015

Cuida los árboles y descarga el libro de El Cor Del Senglar en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de El Cor Del Senglar en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee El Cor Del Senglar en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es El Cor Del Senglar Image

DESCRIPCIÓN

El cor del senglar és una prova rotunda del talent de Porcel, i un retorn als orígens de l'escriptor.Escrita en una prosa vigorosa, El cor del senglar és una novel·la de maduresa, que s'obre a la diversitat i a la complexitat del món. Sota l'ombra fantàstica i fantasmal d'un oncle literari, Baltasar Guillem de les Cases Velles, apareix un paisatge atàvic per on desfi len personatges turmentats per les passions o abassegats per la difícil tasca de viure.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

El cor del senglar representa, dins del conjunt de l'obra de Porcel, el retorn a uns orígens geogràfis i col·lectius, on s'alternen un passat relativament pròxim amb la més viva presència de la realitat contemporània.

¡El mejor precio online! Descarga PDFs, Ebooks y Compra de manera inteligente encontrando el precio más barato para tus libros.