Pau Vila: L Esperit De La Terra

AUTOR(A) Joan Tort
TAMAÑO DEL ARCHIVO 9,85 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Pau Vila: L Esperit De La Terra.pdf
FECHA 2004

El libro Pau Vila: L Esperit De La Terra en formato PDF. El libro Pau Vila: L Esperit De La Terra en formato MOBI. El libro Pau Vila: L Esperit De La Terra en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Joan Tort. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es Pau Vila: L Esperit De La Terra Image

DESCRIPCIÓN

A mig camí entre la biografia i l’antologia de textos, i dins el to propi de l’assaig, el llibre vol donar a conèixer la riquesa del pensament de Pau Vila en qüestions que mai no han perdut actualitat: des de problemes relacionats amb els desequilibris i amb l’ordenació del territori fins a les bases de la seva concepció del paisatge, passant per una diversitat de temes en els quals la consciència cívica i un profund sentit de la pedagogia donen la mesura concreta del nostre personatge i de l’exemple que ha llegat a la posteritat.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Lee toda la información gratis sobre el libro y ebook Pensar en el territori y del autor Joan tort. También podrás acceder al enlace para comprar el libro Pensar en el territori y obtenerlo en pdf, epub, libro o el formato que desees.

Les ressenyes dels llibres El Gironès, Geografía General, Las ciencias físico-naturales en la escuela, La Tierra y el hombre, Geografia elemental de Catalunya, ... ÷ Tort, J. (2004): Pau Vila. L'esperit de la terra ÷ Chevalier (2004): El paisatge de Catalunya ... Les fotografies del Fons Pau Vila a l'abast de tothom :