Sabers I Sentits De L Educació Social

AUTOR(A) Anna Gómez Mundó
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,82 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Sabers I Sentits De L Educació Social.pdf
FECHA 2012

Cuida los árboles y descarga el libro de Sabers I Sentits De L Educació Social en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de Sabers I Sentits De L Educació Social en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Sabers I Sentits De L Educació Social en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es Sabers I Sentits De L Educació Social Image

DESCRIPCIÓN

De què va això de l'educació social? És fàcil treballar d'educadora? Què implica estar en relació educativa? On, a qui, com i quan posar la nostra atenció durant la jornada laboral? Totes les pràctiques d'un educador són educatives? És possible trobar pràctiques de llibertat en els contextos on treballem? Té alguna cosa a veure la formació universitària amb la pràctica que es dóna en la realitat concreta? Aquest llibre s'ha fet conversant i aprenent de l'experiència de tres educadores mentre es buscava comprendre millor l'ofici fixant-se en el que passa en les pràctiques educatives. Sense ometre les dificultats, el text explora els sabers que donen la potència per seguir amb consciència i responsabilitat el projecte de cadascú; i mostra com n'és d'imprescindible -a més de possible- anar de les mans al cap, del cap al cor, d'una mateixa a l'altre, de la universitat al centre cívic, del carrer al grup de recerca, esborrant els límits que separen acció i reflexió, teoria i pràctica, intel·lecte i emoció.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

El autor de Sabers i sentits de l'educació social, con isbn 978-84-9029-233-4, es Anna Gómez Mundó, esta publicación tiene ciento sesenta y dos páginas.. El texto Sabers i sentits de l'educació social forma parte del catálogo de Editorial UOC, S.L..

De què va això de l'educació social? És fàcil treballar d'educadora? Què implica estar en relació educativa? On, a qui, com i quan posar la nostra ate. Descubre la versión beta de la nueva web de El Corte Inglés pulsando aquí.