Iniciacio A La Botanica (3ª Ed.)

AUTOR(A) Pius Font I Quer
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,91 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Iniciacio A La Botanica (3ª Ed.).pdf
FECHA 2015

Cuida los árboles y descarga el libro de Iniciacio A La Botanica (3ª Ed.) en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de Iniciacio A La Botanica (3ª Ed.) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Iniciacio A La Botanica (3ª Ed.) en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es Iniciacio A La Botanica (3ª Ed.) Image

DESCRIPCIÓN

La Iniciació a la botànica, que Pius Font i Quer publicà el 1938, és un tractat de morfologia externa dels vegetals que descriuels processos de formació, diferenciació i perpetuació de les plantes. L’obra, que ofereix informació enciclopèdica i sistemàtica,contribuí a fixar la terminologia científica en aquest àmbit. El 1979 Oriol de Bolòs en va fer una segona edició corregida i augmentada amb tres apartats nous: la sistemàtica dels grans grups d’éssers vius, i en particular dels considerats vegetals; l’estructura i les propietats de la cèl·lula, i les formes vitals de les plantes. En aquesta edició que presentem ara s’actualitzen els temes incorporats en la segona i s’hi afegeix un bon nombre d’il·lustracions.Adreçada tant als estudiants de biologia, farmàcia, ciènciesambientals i enginyeria agrícola i forestal com a qualsevol persona interessada en la botànica, aquesta obra de referència és una eina indispensable per accedir al coneixement dels vegetals i a la terminologia amb què es descriuen i s’expliquen.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

INICIACIO A LA BOTANICA (3ª ED.) de PIO FONT QUER. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.

Encontrá Diccionario Botanica Font Quer - Libros, Revistas y Comics en Mercado Libre Argentina. Descubrí la mejor forma de comprar online.