Iniciacio A La Botanica (3ª Ed.)

AUTOR(A) Pius Font I Quer
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,21 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Iniciacio A La Botanica (3ª Ed.).pdf
FECHA 2015

El libro Iniciacio A La Botanica (3ª Ed.) en formato PDF. El libro Iniciacio A La Botanica (3ª Ed.) en formato MOBI. El libro Iniciacio A La Botanica (3ª Ed.) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Pius Font I Quer. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es Iniciacio A La Botanica (3ª Ed.) Image

DESCRIPCIÓN

La Iniciació a la botànica, que Pius Font i Quer publicà el 1938, és un tractat de morfologia externa dels vegetals que descriuels processos de formació, diferenciació i perpetuació de les plantes. L’obra, que ofereix informació enciclopèdica i sistemàtica,contribuí a fixar la terminologia científica en aquest àmbit. El 1979 Oriol de Bolòs en va fer una segona edició corregida i augmentada amb tres apartats nous: la sistemàtica dels grans grups d’éssers vius, i en particular dels considerats vegetals; l’estructura i les propietats de la cèl·lula, i les formes vitals de les plantes. En aquesta edició que presentem ara s’actualitzen els temes incorporats en la segona i s’hi afegeix un bon nombre d’il·lustracions.Adreçada tant als estudiants de biologia, farmàcia, ciènciesambientals i enginyeria agrícola i forestal com a qualsevol persona interessada en la botànica, aquesta obra de referència és una eina indispensable per accedir al coneixement dels vegetals i a la terminologia amb què es descriuen i s’expliquen.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

"Introducción a la botánica" tiene como fin el estudio de las plantas bajo todos sus aspectos, lo cual incluye: descripción, clasificación, distribución, identificación, el estudio de su reproducción, fisiología, morfología, relaciones recíprocas, relaciones con los otros seres vivos y efectos provocados sobre el medio en el que se encuentran.

This PDF Iniciacio A La Botanica ( 3 Ed. Revisada I Actualitzada) (BIBLIOTECA UNIVERSITARIA) book is best seller in book store. Iniciacio A La Botanica ( 3 Ed. Revisada I Actualitzada) (BIBLIOTECA UNIVERSITARIA) book can be download and available in some format Kindle, PDF, ePub, and Mobi Iniciacio A La Botanica ( 3 Ed.