Cos

AUTOR(A) Olga Tokarczuk
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,71 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Cos.pdf
FECHA 2019

El libro Cos en formato PDF. El libro Cos en formato MOBI. El libro Cos en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Olga Tokarczuk. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es Cos Image

DESCRIPCIÓN

Un sorprenent viatge arreu del món, retrobant personatges històrics i fets insòlits, que ens fan veure d'una altra manera el cos humà.Un sorprenent viatge arreu del món, retrobant personatges històrics i fets insòlits, que ens fan veure d'una altra manera el cos humà. Una novel·la construïda com una constel·lació d'històries narrades per una dona viatgera, optimista, generosa i fascinada per històries inquietants. A 'Cos' trobem a les germanes de Chopin, creuant Europa amb el cor del compositor en un pot; coneixem l'anatomista holandès Philip Verheyen, descobrint el tendó d'Aquil·les fent-se una dissecció a la pròpia cama; o trobem una secta religiosa, els bieguni, que obliga els seus adeptes a moure's constantment. Tot plegat és una monumental reflexió sobre el cos humà. Els arguments s'acumulen, nous personatges apareixen contínuament i, pàgina rere pàgina, l'enginyosa prosa de Tokarczuk aconsegueix sorprendre'ns i emocionar-nos.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

We use cookies on our website to give you the best service possible. Read more herehere

COS. 564,156 likes · 6,022 talking about this · 10,814 were here. Modern, functional, considered design for women, men and kids.