L Autogovern De L India

AUTOR(A) Mohandas K. Gandhi
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,43 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO L Autogovern De L India.pdf
FECHA 2015

El libro L Autogovern De L India en formato PDF. El libro L Autogovern De L India en formato MOBI. El libro L Autogovern De L India en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Mohandas K. Gandhi. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es L Autogovern De L India Image

DESCRIPCIÓN

La implantació progressiva de la cultura de pau i la consegüent eradicació de la violència sociopolítica és una de les entrades imprescindibles en l'agenda global del segle xxi. L'objectiu, ambiciós i realista, exigeix un procés històric lúcidament guiat i tenaçment mantingut. Aquest procés dinàmic no pot prescindir del coneixement de persones, idees, compromisos i accions que per la seva importància objectiva i pel seu potencial inspirador han esdevingut referents. La col·lecció «Clàssics de la Pau i de la Noviolència» vol ser una aportació contínua que faciliti aquest coneixement.El novembre de 1909 Gandhi tornava a Sud-àfrica en vaixell, després d'una infructuosa missió diplomàtica a Londres per defensar els drets de la minoria índia al país africà. Durant la travessia va escriure febrilment --amb la mà esquerra quan la dreta estava esgotada-- les seves idees sobre com l'Índia havia de recuperar la seva pròpia identitat cultural i política i superar la influència de la civilització occidental i el colonialisme britànic. El resultat és L'autogovern de l'Índia (Hind Swaraj), en què Gandhi planteja el seu propi programa polític per transformar l'Índia, basat en la recerca de la independència o autogovern individual i nacional des de la noviolència. Profundament inspirat en les idees pacifistes de Lev Tolstoi, ...

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Gandhi Mohandas K. . 9788416139767. Lautogovern de lÍndia. La implantació progressiva de la cultura de pau i la consegüent eradicació de la violència sociopolítica és una de les entrades imprescindibles en lagenda global del segle xxi. Lobjectiu, ambiciós i realista, exigeix un procés històric lúcidament guiat i tenaçment mantingut.

Compra el llibre L'AUTOGOVERN DE L'ÍNDIA . GANDHI, MOHANDAS K. (ISBN: 9788416139767) disponible a la botiga online Llibreria Claret.