Ja Han Passat Els Metges

AUTOR(A) Anna Reyner
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,69 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Ja Han Passat Els Metges.pdf
FECHA 2018

El libro Ja Han Passat Els Metges en formato PDF. El libro Ja Han Passat Els Metges en formato MOBI. El libro Ja Han Passat Els Metges en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Anna Reyner. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es Ja Han Passat Els Metges Image

DESCRIPCIÓN

JA HAN PASSAT ELS METGES es un libro del autor ANNA REYNER I TORRES editado por CURBET COMUNICACIO GRAFICA SL. JA HAN PASSAT ELS METGES tiene un código de ISBN 978-84-949378-0-4 y consta de 135 Páginas.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Albert Guinart, director gerent de la Creu Groga, ha explicat que els resultats triguen 24 hores, igual que els de la prova PCR. Els resultats els donarà un metge per tal de poder fer també l'assistència i, en cas necessari, derivar-los a l'hospital. Si ells envien un cas ja positiu, no cal que l'hospital gasti més PCR.

Des de Jm Metges estem molt i molt contents per la vostra participació i per haver-nos ajudat a decorar el nostre arbre de Nadal 🎅🏼 🎄!! I us ho volem agraïr amb un detall per a CADA UN dels participants, i per descomptat un premi-regal per al Jaume que ha estat el dibuix més votat d'aquest any!!