El Viatge A La Felicitat

AUTOR(A) Eduardo Punset
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,95 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO El Viatge A La Felicitat.pdf
FECHA 2006

Descubre el libro de El Viatge A La Felicitat con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de El Viatge A La Felicitat en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga El Viatge A La Felicitat y otros libros de Eduardo Punset.

Carreracentenariometro.es El Viatge A La Felicitat Image

DESCRIPCIÓN

La recerca de la felicitat és una de les grans aventures humanes. Aquest viatge de l'ésser humà acaba de començar i el seu final és incert. Fa poc més d'un segle, l'esperança de vida era de trenta anys: el mínim per aprendre a sobreviure, si la sort acompanyava, i culminar el propòsit evolutiu de reproduir-se. No hi havia futur ni, per tant, la possibilitat de plantejar-se un objectiu tan insospitat com el de ser feliç. Aquesta era una qüestió que es deixava per a després de la mort i que depenia dels déus. La revolució científica ha desfermat el canvi més important de tota la història de l'evolució: la prolongació de l'esperança de vida, que ha generat més de quaranta anys redundants -en termes evolutius-. Per primera vegada, la humanitat té futur i es planteja, lògicament, com ser feliç ara i aquí. La gent s'ha submergit en aquestes aigües desconegudes pràcticament sense l'ajuda de ningú. Ara la comunitat científica intenta, per primera vegada, il·luminar el camí. Aquest llibre és una aproximació lúcida i apassionant a la felicitat i els seus condicionants: les emocions, l'estrès, els fluxos hormonals, l'envelliment, els factors socials, econòmics, culturals i religiosos... Una indagació que ens revela els descobriments científics més recents al voltant d'aquest tema, i que, en el darrer capítol, ens proposa la fórmula de la felicitat

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Este viaje a la felicidad comienza por tener un "excedente" de años (alrededor de 40) al triplicar nuestra esperanza de vida. Hemos sobrepasado extensamente la edad destinada al crecimiento, desarrollo y reproducción. Hay dos bases para la felicidad, el placer que es efímero, y el sentido que da a la vida un compromiso.

La búsqueda de la felicidad es una de las grande aventuras humanas. Tal como explica Eduardo Punset en el prólogo, el viaje a la felicidad acaba de empezar y su final es incierto: «Hace un poco más de un siglo la esperanza de vida seguía siendo de treinta años: lo justo para aprender a sobrevivir, si se contaba con la suerte, y culminar el propósito evolutivo de reproducirse.