La Nit De Primavera (Sopa De Contes)

AUTOR(A) Carlota Iglesias Capellas
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,85 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO La Nit De Primavera (Sopa De Contes).pdf
FECHA 2013

Descubre el libro de La Nit De Primavera (Sopa De Contes) con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de La Nit De Primavera (Sopa De Contes) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga La Nit De Primavera (Sopa De Contes) y otros libros de Carlota Iglesias Capellas.

Carreracentenariometro.es La Nit De Primavera (Sopa De Contes) Image

DESCRIPCIÓN

Una nit a l'any, només una, quan tota la ciutat dorm, a l' escola nens i mestres celebren la nit de primavera.En Julià i l' Abril han decidit descobrir el secret de l' escola amb l' ajuda de les llanternes.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Enigmàtics i suggerents, els Contes del dia i de la nit de Maupassant són narracions breus i palpitants, escrites com si algú ens expliqués un fragment de la seva vida. Atret pels personatges maltractats i solitaris, l'autor, no obstant, no es deixa emportar pel sentimentalisme; la ironia, sempre present, i l'allunyament del relat que Maupassant aconsegueix amb la figura del narrador ...

El Premi Lola Anglada de contes breus per a nois i noies és un premi literari en llengua catalana convocat conjuntament per Caixa Terrassa i l'Ajuntament de Terrassa entre els anys 1984 i 2003, anomenat en honor de Lola Anglada (1893-1984), narradora infantil i dibuixant catalana.. Va ser instituït amb la finalitat d'impulsar la creació i l'edició de narrativa infantil en català.