Jacques El Fatalista

AUTOR(A) Denis Diderot
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,82 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Jacques El Fatalista.pdf
FECHA 2010

El libro Jacques El Fatalista en formato PDF. El libro Jacques El Fatalista en formato MOBI. El libro Jacques El Fatalista en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Denis Diderot. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es Jacques El Fatalista Image

DESCRIPCIÓN

Denis Diderot (1713-1784) és potser més conegut com a filòsof capdavanter de la Il·lustració francesa, com a conciliador dels conceptes de llibertat individual i d'exigència social, que com a novel·lista. Però, de fet, Jacques el fatalista (1773), la novel·la que ara publiquem -en traducció esplèndida de Joan Tarrida-, és un dels textos narratius més divertits de la literatura universal. Aquesta novel·la picaresca, dialogada, discursiva, d'aventures, escabrosa, i d'una rotunda hilaritat, presenta dues figures contraposades -Jacques i el seu amo- que, en un seguit d'aventures dins d'altres aventures, fan de la narració un repàs implacable, intel·ligentíssim i sofista, del món i dels homes. Pocs autors contemporanis poden aspirar com Diderot a acomplir tan a la perfecció aquella antiga màxima d'"instruir delectant".

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Por eso creo que es preciso leer "Jacques el fatalista" como un gran chiste, de esos chistes crueles o de humor negro que de vez en vez pegan cerca del corazón y de la realidad o, sobre todo, de las creencias más sagradas obligándonos a poner en duda lo que hasta entonces era sagrado, o a hacer sagrada la duda sobre lo más superficial.

JACQUES EL FATALISTA de DENIS DIDEROT. ENVÍO GRATIS en 1 día desde 19€. Libro nuevo o segunda mano, sinopsis, resumen y opiniones.