Inflexions

AUTOR(A) Josep Iborra
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,70 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Inflexions.pdf
FECHA 2005

Descubre el libro de Inflexions con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de Inflexions en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Inflexions y otros libros de Josep Iborra.

Carreracentenariometro.es Inflexions Image

DESCRIPCIÓN

Premi d´Assaig Mancomunitat de la Ribera Alta 2004 .Qüestions polítiques, religioses, estètiques i morals cristal·litzen de manera literària en inflexions: escrits que, tant en el fons com en la forma, conviden a saltar contínuament de l’un a l’altre i en totes les direccions. Partint de la seua autonomia, els textos breus res-sonen en la resta units per un punt de vista radicalment subjectiu. Aquestes reflexions posen en relleu les possibilitats d’inter-pretació de tòpics que se centren en escriptors, pintors, músics, i que passen de la versió d’un tema bíblic a la formulació aforística d’una intuïció sobre la vida o la mort, d’un apunt relativament filosòfic a un altre de polític o social

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Inflection refers to a process of word formation in which items are added to the base form of a word to express grammatical meanings. The word "inflection" comes from the Latin inflectere, meaning "to bend."

Descubre Inflexions de Misterioso en Amazon Music. Escúchalo en streaming y sin anuncios o compra CDs y MP3s ahora en Amazon.es.