Inflexions

AUTOR(A) Josep Iborra
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,42 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Inflexions.pdf
FECHA 2005

El libro Inflexions en formato PDF. El libro Inflexions en formato MOBI. El libro Inflexions en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Josep Iborra. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es Inflexions Image

DESCRIPCIÓN

Premi d´Assaig Mancomunitat de la Ribera Alta 2004 .Qüestions polítiques, religioses, estètiques i morals cristal·litzen de manera literària en inflexions: escrits que, tant en el fons com en la forma, conviden a saltar contínuament de l’un a l’altre i en totes les direccions. Partint de la seua autonomia, els textos breus res-sonen en la resta units per un punt de vista radicalment subjectiu. Aquestes reflexions posen en relleu les possibilitats d’inter-pretació de tòpics que se centren en escriptors, pintors, músics, i que passen de la versió d’un tema bíblic a la formulació aforística d’una intuïció sobre la vida o la mort, d’un apunt relativament filosòfic a un altre de polític o social

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Premi d´Assaig Mancomunitat de la Ribera Alta 2004 . Qüestions polítiques, religioses, estètiques i morals cristal·litzen de manera literària en inflexions: escrits que, tant en el fons com en la forma, conviden a saltar contínuament de l'un a l'altre i en totes les direccions.

Inflexions perd sa philosophe et pleure l'amie. Son sourire, sa bonne humeur et sa force de caractère étaient à la mesure de son engagement pour une philosophie appliquée, une véritable critique de la raison pratique.