Les Eines Parlen 2

AUTOR(A) Elisenda Guiu Pont
TAMAÑO DEL ARCHIVO 1,87 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Les Eines Parlen 2.pdf
FECHA 2012

El libro Les Eines Parlen 2 en formato PDF. El libro Les Eines Parlen 2 en formato MOBI. El libro Les Eines Parlen 2 en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Elisenda Guiu Pont. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es Les Eines Parlen 2 Image

DESCRIPCIÓN

Amb un plantejament innovador, aquesta col·lecció introdueix els més petits a la lectura tot apropant-los a les noves tecnologies, cada vegada més presents en lentorn quotidià dels nens i nenes. Escrits amb lletra de pal, cada conte presenta un objecte en primera persona, a partir duns divertits rodolins que en faciliten laprenentatge i que poden ser recitats per petits i grans. A més a més, cada número inclou un annex amb material didàctic que permetrà treballar els conceptes apresos com una part més del joc.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Seis razones para educar a los niños en el uso de las redes sociales. Mapa sobre les diferents eines disponibles a les xarxes socials (Interessant per potenciar la comunicació i marqueting de les nostres biblioteques escolars).; Las bibliotecas en las redes sociales: Más allá de los "amiguitos".

Comprar el libro Les eines parlen 2 de Elisenda Guiu Pont, Editorial Miguel A. Salvatella, S.A. (9788484127154) con descuento en la librería online Agapea.com; Ver opiniones, resumen, sinopsis ...