En Kamo I Jo

AUTOR(A) Daniel Pennac
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,43 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO En Kamo I Jo.pdf
FECHA 2002

Descubre el libro de En Kamo I Jo con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de En Kamo I Jo en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga En Kamo I Jo y otros libros de Daniel Pennac.

Carreracentenariometro.es En Kamo I Jo Image

DESCRIPCIÓN

En Kamo, un noi inquiet i curiós, afronta els problemes de l'escola i les relacions familiars amb sentit de l'humor i una filosofia molt especial, en aquests dos relats, «En Kamo i la idea del segle» i «Kamo i jo».En Kamo, un noi inquiet i curiós, afronta els problemes de l'escola i les relacions familiars amb sentit de l'humor i una filosofia molt especial, en aquests dos relats, «En Kamo i la idea del segle» i «Kamo i jo».En Kamo ajuda el seu amic a buscar un home per a la tieta Mado-Magie, que, tot i ser assessora matrimonial, no acaba de trobar el seu tipus. Redacten un anunci en trenta paraules per ser publicat a tots els diaris del món, però el professor els pren el paperet i els castiga.L'endemà, el professor comença a adoptar una sèrie de personalitats diferents, totes força desconcertants, amb l'excusa que els ha de preparar pel proper curs, en què tindran molts professors. Quan li demanen que torni a ser el d'abans, descobreixen que el professor estava practicant una estratègia per seduir la dona dels seus somnis, que no és altre que la tieta Mado-Magie.En Crastaing, el professor de llengua, és temut no solament pels nois, sinó també pels pares. L'amic d'en Kamo promet al seu pare que farà sempre les redaccions perquè ell no hi hagi d'anar a parlar, però justament aquella setmana el tema que els dóna és extraordinàriament difícil.L'obsessió per fer la redacció i la por del càstig que tindrà si no li surt prou bé fan caure el noi en un deliri en què veu els grans com si fossin petits i ell mateix com si fos gran, i descobreix les causes que en Crastaing sigui tan cruel.Finalment, en Crastaing els perdona la redacció i els en llegeix una que ha fet ell mateix i que és portentosament semblant al malson del noi.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

EN KAMO I JO (VVV 88) PENNAC, DANIEL CRUILLA EDITORIAL Ref. 9788482867212 Altres llibres de la mateixa col·lecció Altres llibres del mateix autor Peso: 600 gr Sota comanda 3/5 dies lab ...

KaMos quisine is a range of recipes that allow you to use our products in tasty combinations whenever you feel like it. Check this recipes out and enjoy these new ideas for tasty meals. Pasta with Kamiennogórski blue cheese, capers and basil. Recipe by Przepis Wojciech Haramus - SWOJAK Restaurant.