Caixa La Kela A L Escola 2 Anys Catala

AUTOR(A) Vv.aa.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,71 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Caixa La Kela A L Escola 2 Anys Catala.pdf
FECHA 2008

Descubre el libro de Caixa La Kela A L Escola 2 Anys Catala con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de Caixa La Kela A L Escola 2 Anys Catala en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Caixa La Kela A L Escola 2 Anys Catala y otros libros de Vv.aa..

Carreracentenariometro.es Caixa La Kela A L Escola 2 Anys Catala Image

DESCRIPCIÓN

Caixa amb propostes per a tot un curs a lescola bressol. Se centra en el manual"Aprendre a lescola bressol"i organitza 80 sessions pràctiques en què sajuda linfant a desenvolupar-se com a persona i adquirir autonomia.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Quaderns 1. A l'escola! 2. Sóc així 3. El sol i la lluna Conte de motivació T'estimo tal com ets Llibre de coneixements Sóc així Conte popular En Tabalet Llibre Us explico qui sóc? Material manipulable Adhesius, gomets i encunyats Làmines per a plàstica Tapes d'àlbum Revista d'informació per a la …

Com cada any, s'apropa la Diana de Sant Jordi. La Diada de Sant Jordi a Catalunya és una festa que se celebra el 23 d'abril amb el Dia del Llibre i la Fira de les Roses, símbols de la cultura i l'amor, i és també una jornada que reivindica la cultura catalana. És el dia dels enamorats, i per això des del segle XV és costum regalar una rosa vermella «com la sang» a l'estimada.