L Arca 3: Llengua Catalana (Educacio Primaria Cicle Mitja)

AUTOR(A) Vv.aa.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,22 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO L Arca 3: Llengua Catalana (Educacio Primaria Cicle Mitja).pdf
FECHA 2005

Descubre el libro de L Arca 3: Llengua Catalana (Educacio Primaria Cicle Mitja) con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de L Arca 3: Llengua Catalana (Educacio Primaria Cicle Mitja) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga L Arca 3: Llengua Catalana (Educacio Primaria Cicle Mitja) y otros libros de Vv.aa..

Carreracentenariometro.es L Arca 3: Llengua Catalana (Educacio Primaria Cicle Mitja) Image

DESCRIPCIÓN

En aquest material, estructurat en dotze unitats de programació, es proposa un tractament de la llengua des d'un enfocament que dóna prioritat a l'ús i a la comunicació lingüística tot insistint en la fonamentació gramatical i ortogràfica necessàries. Aquest material es presenta en dues versions: en carpeta d'anelles (un sol volum) o en enquadernació rústica (dos volums).

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Llengua Catalana. Primària. INFANTIL. 3 anys. 4 anys. 5 anys. Activació de les intel·ligències. Anglès. Contes. ... L'Arca dels Contes 4. ... Recull de lectures variades. La Lluna en un cove 3, 4 i 5. Comprensió lectora. Educació Primària. Cicle Mitjà i Superior. Editorial Baula. Lectures curtes amb activitats per 3r i 4t de Cicle ...

Interactius per a l'aprentatge primerenc del català. EL MERCAT. Vocabulari, frases, activitats i àudios sobre el mercat