L Arca 3: Llengua Catalana (Educacio Primaria Cicle Mitja)

AUTOR(A) Vv.aa.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,12 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO L Arca 3: Llengua Catalana (Educacio Primaria Cicle Mitja).pdf
FECHA 2005

Descubre el libro de L Arca 3: Llengua Catalana (Educacio Primaria Cicle Mitja) con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de L Arca 3: Llengua Catalana (Educacio Primaria Cicle Mitja) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga L Arca 3: Llengua Catalana (Educacio Primaria Cicle Mitja) y otros libros de Vv.aa..

Carreracentenariometro.es L Arca 3: Llengua Catalana (Educacio Primaria Cicle Mitja) Image

DESCRIPCIÓN

En aquest material, estructurat en dotze unitats de programació, es proposa un tractament de la llengua des d'un enfocament que dóna prioritat a l'ús i a la comunicació lingüística tot insistint en la fonamentació gramatical i ortogràfica necessàries. Aquest material es presenta en dues versions: en carpeta d'anelles (un sol volum) o en enquadernació rústica (dos volums).

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Setmana de la Solidaritat : Cursos alterns : Dret a l'educació/ Animals en perill d'extinció. Projectes telemàtics, treballs col·laboratius amb escoles fent ús de les TIC. El relablogg amb el recull de relats elaborats pels alumnes sobre les d'activitats del cicle. Sortides i activitats relacionades amb les àrees d'aprenentatge.

SuperPixèpolis és el nostre nou projecte per a l'Educació Primària. S'hi consoliden les línies d'innovació educativa reconegudes i valorades pels usuaris dels nostres materials. Baula segueix estant a prop teu, donant-te suport en aquests moments de canvi, i assumint els reptes d'una societat en una evolució continuada. SuperPixèpolis, com a projecte educatiu, es basa en la ...