L Arca 3: Llengua Catalana (Educacio Primaria Cicle Mitja)

AUTOR(A) Vv.aa.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,68 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO L Arca 3: Llengua Catalana (Educacio Primaria Cicle Mitja).pdf
FECHA 2005

Descubre el libro de L Arca 3: Llengua Catalana (Educacio Primaria Cicle Mitja) con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de L Arca 3: Llengua Catalana (Educacio Primaria Cicle Mitja) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga L Arca 3: Llengua Catalana (Educacio Primaria Cicle Mitja) y otros libros de Vv.aa..

Carreracentenariometro.es L Arca 3: Llengua Catalana (Educacio Primaria Cicle Mitja) Image

DESCRIPCIÓN

En aquest material, estructurat en dotze unitats de programació, es proposa un tractament de la llengua des d'un enfocament que dóna prioritat a l'ús i a la comunicació lingüística tot insistint en la fonamentació gramatical i ortogràfica necessàries. Aquest material es presenta en dues versions: en carpeta d'anelles (un sol volum) o en enquadernació rústica (dos volums).

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Ver más ideas sobre Llengua catalana, Lectoescritura, Ortografia catalana. Cuida tu salud. Lávate las manos y mantén una distancia social. ... Comprensión Lectora Primaria, Cuaderno De Lectoescritura, Llengua Catalana, Canciones Populares, Ejercicios Básicos, Ortografia, ... Aventura't amb l'ortografia- Català - Educació primària ...

Setmana de la Solidaritat : Cursos alterns : Dret a l'educació/ Animals en perill d'extinció. Projectes telemàtics, treballs col·laboratius amb escoles fent ús de les TIC. El relablogg amb el recull de relats elaborats pels alumnes sobre les d'activitats del cicle. Sortides i activitats relacionades amb les àrees d'aprenentatge.