La Col·lacio En El Dret Civil De Catalunya

AUTOR(A) Agusti M. Bassols I Pares
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,10 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO La Col·lacio En El Dret Civil De Catalunya.pdf
FECHA 2009

El libro La Col·lacio En El Dret Civil De Catalunya en formato PDF. El libro La Col·lacio En El Dret Civil De Catalunya en formato MOBI. El libro La Col·lacio En El Dret Civil De Catalunya en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Agusti M. Bassols I Pares. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es La Col·lacio En El Dret Civil De Catalunya Image

DESCRIPCIÓN

DESCARGAR
LEER EN LINEA

El dret civil té un paper clau en la configuració de Catalunya com a societat moderna perquè permet d'adaptar el marc jurídic a la realitat d'avui i satisfer les necessitats quotidianes dels ciutadans, que, d'acord amb aquell, poden exercir plenament la llibertat en l'àmbit privat. És per això que té, a més, una significació especial ...

COMPILACIÓN DEL DERECHO CIVIL DE CATALUÑA TÍTULO PRELIMINAR De la aplicación del Derecho Civil de Cataluña Artículo 1. De conformidad con lo establecido en la Constitución y el Estatuto de Autonomía, las disposiciones del Derecho Civil de Cataluña regirán con preferencia al Código Civil y a las restantes disposiciones de igual aplicación general.