Barcelona En Negre. Crims I Criminals (1890-1956) eBook

Carreracentenariometro.es Barcelona En Negre. Crims I Criminals (1890-1956) Image

Isidre Mompart, Lluís Ballera, Jaume Oller, Alfonso Barrera, Ricardo Fernández—Ricardito—o Josep Blanch són noms que, en el seu moment, van colpir Barcelona amb les seves actuacions criminals. Per als seus assassinats van utilitzar diverses armes, com ara pistoles i punyals, però sobretot planxes, aquelles planxes de ferro que s’escalfaven sobre la cuina econòmica, contundents i pesants, a l’abast de tothom.Els noms de les víctimes també van esdevenir famosos. Alguns, com Lolita Bernabeu o Benvingut Funes, eren personatges anònims. D’altres, com els germans Badia o Josep Maria Planes, en canvi, eren molt coneguts per les seves activitats públiques, però això no els va evitar de patir una mort violenta.De motivacions n’hi havia tantes com vulgueu, com també misteris que semblaven insondables i que la ciutadania, atesa la passivitat policial, intentava resoldre.
Esgarrifa’t amb els fets, uneix-te al grup i prova de treure’n l’entrellat com si fos un joc, el de la vida i la mort.El pas del temps ens dona l’oportunitat de conèixer-ne el desenllaç.

INFORMACIÓN

TAMAÑO DEL ARCHIVO: 5,29 MB

ISBN: 9788472461734

FECHA: 2020

AUTOR(A): Merce Balada

Descubre el libro de Barcelona En Negre. Crims I Criminals (1890-1956) con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de Barcelona En Negre. Crims I Criminals (1890-1956) en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Barcelona En Negre. Crims I Criminals (1890-1956) y otros libros de Merce Balada.
Grupo público LLIBRERIA VIÑAS | Facebook

El MUHBA (Museu d'Història de Barcelona) està preparant l'exposició Barcelona i el futbol al segle XX. Estem fent una crida demanant fotografies antigues de nens de totes les edats i veïns en general jugant a futbol als carrers dels seus barris o en els descampats. També necessitem fotografies dels primers camps de futbol de la ciutat.

LIBROS RELACIONADOS