Lletres

AUTOR(A) Lluis Gavalda
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,98 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Lletres.pdf
FECHA 2017

El libro Lletres en formato PDF. El libro Lletres en formato MOBI. El libro Lletres en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Lluis Gavalda. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es Lletres Image

DESCRIPCIÓN

39 lletres de cançons de Lluís Gavaldà, d'Els Pets, amb escrits personals que les defineixen.Lletresés un llibre especial. És un recull de gairebé quaranta lletres de cançons d'Els Pets composades per Lluís Gavaldà, però despullades d'allò per al qual van ser, aparentment, creades: la música. És un posar negre sobre blanc el text inicial. El que havia de ser cantat. I també és un exercici personal per recrear els moments en què van néixer. En què van sortir. En que es van mostrar esquerpes. És un viatge emotiu als moments i les persones que van fer que les Lletres de les cançons fossin les que fossin.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Lletres Asturianes asoleya trabayos científicos orixinales que tengan como oxetu del so estudiu la llingua y la lliteratura asturianes, entendíes nun sen ampliu y na so rellación col ámbitu hispánicu y románicu. Del mesmu mou, amiesta tamién otros trabayos de calter antropolóxicu, pedagóxicu y ...

"El ambiente del Laboratori de Lletres es muy agradable, para mí es muy importante sentirme a gusto, funciono mucho a nivel de inteligencia emocional, y si no estoy bien en un grupo, aunque sean buenas personas, no me puedo quedar.