Lletres

AUTOR(A) Lluis Gavalda
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,89 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Lletres.pdf
FECHA 2017

El libro Lletres en formato PDF. El libro Lletres en formato MOBI. El libro Lletres en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Lluis Gavalda. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es Lletres Image

DESCRIPCIÓN

39 lletres de cançons de Lluís Gavaldà, d'Els Pets, amb escrits personals que les defineixen.Lletresés un llibre especial. És un recull de gairebé quaranta lletres de cançons d'Els Pets composades per Lluís Gavaldà, però despullades d'allò per al qual van ser, aparentment, creades: la música. És un posar negre sobre blanc el text inicial. El que havia de ser cantat. I també és un exercici personal per recrear els moments en què van néixer. En què van sortir. En que es van mostrar esquerpes. És un viatge emotiu als moments i les persones que van fer que les Lletres de les cançons fossin les que fossin.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

entre l'home de lletres i un home qualsevol, cultivat, que escriu. Amb una ploma a la mà, tothom és igual. Sobre els resultats, els elements d'atzar són permanents. La idea que, en una llengua formada, només saben escriure els literats és d'una total irrisorietat. Tothom sap escriure —i gairebé tothom sap llegir. El fet dóna, a una ...

El 12 de maig de 1437 Joanot Martorell va enviar una primera lletra de batalla al seu cosí Joan de Montpalau.El volum present inclou les divuit lletres de batalla que els dos personatges van intercanviar durant la disputa,en la versió que n'ha preparat Joan Lluís Lluís.