En Tonet Ratolinet I La Rateta Toneta

AUTOR(A) Marisa Nuñez
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,83 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO En Tonet Ratolinet I La Rateta Toneta.pdf
FECHA 2005

Descubre el libro de En Tonet Ratolinet I La Rateta Toneta con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de En Tonet Ratolinet I La Rateta Toneta en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga En Tonet Ratolinet I La Rateta Toneta y otros libros de Marisa Nuñez.

Carreracentenariometro.es En Tonet Ratolinet I La Rateta Toneta Image

DESCRIPCIÓN

En Tonet Ratolinet va visitar la seva amiga Toneta. Ho van celebrar amb alegria! I apa vi i apa garrí, apa garrí i apa més vi… i en Tonet va caure rodó del bidó. Ai quina desgràcia!, va cridar la Toneta. Es va vestir de dol i va tancar la casa; i va explicar la seva pena a la cuinera; i la cuinera a l’olla; i l’olla a la font…Fins i tot el cel es va entristir amb la notícia, però al final va passar una cosa insòlita… i tots van recuperar l’alegria. Un conte adaptat a partir de la tradició brasilera, que provocarà més d’una rialla. Amb una narració àgil, que juga amb la rima i amb l’estructura acumulativa, la Marisa Núñez ens ofereix una original versió, amb humor i agudesa, inspirada en un fatal incident del conte tradicional del Brasil, Dona Baratinha (Dom Ratão ia se casar com dona Baratinha, e morreu cozido no feijão …). L’autora pren una petita part de la trama i desvia els fets cap a un desenllaç ben diferent. Entre gestos que manifesten rituals funeraris ancestrals, comuns a diferents cultures (trencar olles, vestir-se de dol), la natura pren forma sensible: la font calla, l’arbre tira el seu brancam, els ocellets es despullen... una sèrie d’esdeveniments encadenats que ens porten més enllà del món de la paraula per revelar el misteri dels afectes. Finalment el cel plora, aboca l’energia vital sobre la terra i, com per encanteri, allò que semblava una tragèdia, acabarà fent aflorar un somriure en cada lector. Amb ressonàncies de conte tradicional i final feliç, aquesta obra dona pistes sobre la intensitat dels afectes, de l’amistat, de la vida; valors que es mantenen al llarg del temps i que mai no està de més recordar. Alessandra Cimatoribus, il·lustradora italiana que es presenta amb aquest llibre per primera vegada davant el públic espanyol, aporta amb estil pictòric fresc i innovador un escenari creatiu on juga amb les textures. Text de Marisa Núñez, a partir d’un conte popular brasiler Il·lustracions de Alessandra Cimatoribus Traducció del castellà d'Ariadna Martin

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Lee toda la información gratis sobre el libro y ebook A zebra camila y del autor Marisa núñez. También podrás acceder al enlace para comprar el libro A zebra camila y obtenerlo en pdf, epub, libro o el formato que desees.

Descargue y lea el libro Psihologia traumei escrito por Maria Nicoleta Turliuc en formato PDF o EPUB. Puede descargar cualquier libro como Psihologia traumei en su dispositivo para disponer de él, cuando mejor le convenga.