Anem A Buscar Al Tresor Del Pirata!

AUTOR(A) John O Leary
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,59 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Anem A Buscar Al Tresor Del Pirata!.pdf
FECHA 2004

Descubre el libro de Anem A Buscar Al Tresor Del Pirata! con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de Anem A Buscar Al Tresor Del Pirata! en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Anem A Buscar Al Tresor Del Pirata! y otros libros de John O Leary.

Carreracentenariometro.es Anem A Buscar Al Tresor Del Pirata! Image

DESCRIPCIÓN

Els protagonistes d'aquesta història han trobat el mapa d'un antic tresor amagat. Però els pirates els el volen arrabassar. Per això iniciaran una implacable persecució plena de perills. Caldrà travessar selves i mars plens de taurons, endinsar-se en coves fosques i viure una pila d'aventures per esbrinar qui aconseguirà el botí. L'acció més trepidant ara en tres dimensions.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Des d'eixe dia han sigut molts els qui han buscat el tresor del carnisser, al que se li calcula un valor aproximat de 150 milions d'euros. Per si algú de vosaltres vol provar la seua sort i buscar el tresor del pirata Levasseur, vos deixe el criptograma i l'alfabet del seu document. Bona sort!!!!

ANEM A BUSCAR EL TRESOR DEL PIRATA Edición original de Tangoo Books, 2004 ... En mi biblioteca con dos niños no podía faltar una de piratas y aventuras. Este libro comienza con un mapa del tesoro del capitán Barba Negra, que lo desplegamos y a través de él comenzamos la búsqueda del tesoro, ...