L Art De Fer Riure

AUTOR(A) Merce Sarrias
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,38 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO L Art De Fer Riure.pdf
FECHA 2019

Cuida los árboles y descarga el libro de L Art De Fer Riure en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de L Art De Fer Riure en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee L Art De Fer Riure en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es L Art De Fer Riure Image

DESCRIPCIÓN

Què ens fa riure? Com es construeix un acudit, o un gag, o una comèdia? Quines fórmules i formats existeixen? Per què uns personatges ens fan riure i altres no? L'humor ha de tenir límits? Cap on va la comèdia? Aquest llibre (farcit d'exemples, sobretot d'obres de teatre i sèries actuals) analitza i descriu totes les formes que adopta la comèdia i revela com -gràcies a l'estructura del text, el to, els personatges- l'escriptor aconsegueix l'efecte còmic buscat. Com qualsevol manual conté instruccions i propostes, però Mercè Sarrias no vol fer caselles on encotillar la imaginació creativa. Al contrari, defensa la necessitat de trencar les regles i trobar una veu i un humor propis.«L'escriptor de comèdia es planta davant la realitat, la contempla i crea una narració que la desubica a través d'una mirada irònica, exagerada i distorsionadora. Quan ho fa, la posa en fals, la deixa en evidència i en descobreix les trampes, els defectes i les debilitats.» - Mercè Sarrias

DESCARGAR
LEER EN LINEA

L'art de fer riure. E-mail* La tienda de Sofía. LIBROS y el mejor y más atrevido MERCHANDISING en los productos FILOSOFERS: camisetas, bolsas, láminas y más. Información Gastos de Envío Devoluciones Condiciones de venta Condiciones del uso web Aviso legal Política de cookies Protección de datos.

L'espai es podrà veure després de 30 minuts. Durant 11 capítols el programa se centrarà a revelar els trucs que utilitzen els imitadors, analitzar l'humor de les sèries de televisió o parlar dels avantatges que té per a la salut el fet de riure.