Els Secrets Dels Mags

AUTOR(A) Vv.aa.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 6,61 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Els Secrets Dels Mags.pdf
FECHA 2010

Descubre el libro de Els Secrets Dels Mags con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de Els Secrets Dels Mags en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Els Secrets Dels Mags y otros libros de Vv.aa..

Carreracentenariometro.es Els Secrets Dels Mags Image

DESCRIPCIÓN

Un llibre didàctic i molt divertit amb moltes il·lustracions, per aprendre a fer els millors trucs de màgia:- Trucs amb cartes- Trucs amb un fals polze- Trucs amb monedes- Trucs amb gobeletsCada truc s’explica detalladament, pas a pas, acompanyat de nombroses fotografies.A més, s’inclouen els consells d’un mag professional que et permeten perfeccionar la tècnica.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

ARRIBA UNA CARTA DELS REIS. Sovint quan els pares es plantegen parlar amb els seus fills sobre el gran secret dels Reis d'Orient, no saben com afrontar la situació. Com a mestra, Èlia López Cassà els recomana fer-ho a través d'una carta dirigida al nen en nom dels Reis, perquè "és molt important la manera com es presenta el tema".

Carta dels Reis Mags. ... A Stikets també tens enganxines per decorar els teus regals o per customitzar objectes personals, com l'agenda o el teu telèfon mòbil. Introdueix el teu correu electrònic Si us plau, escriu una adreça de correu-e vàlida. Rep les nostres promocions: OK.