Justicia I Legalitat De La Secessio: Una Teoria De L Autodeterminacio Nacional Des De Catalunya

AUTOR(A) Pau Bossacoma I Busquets
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,98 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Justicia I Legalitat De La Secessio: Una Teoria De L Autodeterminacio Nacional Des De Catalunya.pdf
FECHA 2015

El libro Justicia I Legalitat De La Secessio: Una Teoria De L Autodeterminacio Nacional Des De Catalunya en formato PDF. El libro Justicia I Legalitat De La Secessio: Una Teoria De L Autodeterminacio Nacional Des De Catalunya en formato MOBI. El libro Justicia I Legalitat De La Secessio: Una Teoria De L Autodeterminacio Nacional Des De Catalunya en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Pau Bossacoma I Busquets. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es Justicia I Legalitat De La Secessio: Una Teoria De L Autodeterminacio Nacional Des De Catalunya Image

DESCRIPCIÓN

Treball guanyador exaequo del V Premi Josep Maria Vilaseca i Marcet, explora i analitza la justícia i la legalitat de la secessió, endinsant-se, d'una part, en la moralitat del dret de secessió, i de l'altra en el dret internacional, el dret constitucional sobre l'autodeterminació, i la secessió.Trabajo ganador exaequo del V Premio Josep Maria Vilaseca i Marcet, que explora y analiza la justicia y la legalidad de la secesión, adentrándose, por una parte, en la moralidad del derecho de secesión, y por la otra en el derecho internacional, el derecho constitucional sobre la autodeterminación, y la secesión.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Es reseña de: Justícia i legalitat de la secessió: una teoria de l'autodeterminació nacional des de Catalunya. Pau Bossacoma Busquets. Generalitat de Catalunya, Institut d'Estudis Autonòmics, 2015. ISBN 978-84-393-9345-

Treball guanyador exaequo del V Premi Josep Maria Vilaseca i Marcet, explora i analitza la justícia i la legalitat de la secessió, endinsant-se, d'una part, en la moralitat del dret de secessió, i de l'altra en el dret internacional, el dret constitucional sobre l'autodeterminació, i la secessió.