Seixanta Contes

AUTOR(A) Dino Buzzati
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,85 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Seixanta Contes.pdf
FECHA 2004

Descubre el libro de Seixanta Contes con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de Seixanta Contes en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Seixanta Contes y otros libros de Dino Buzzati.

Carreracentenariometro.es Seixanta Contes Image

DESCRIPCIÓN

Reunits pel mateix Buzzati el 1958, aquests Seixanta contes han estat considerats, i amb raó, un veritable compendi del món poètic i literari d’aquest escriptor, venecià d’origen, però milanès de cor. En ells es troba representada tot la gamma dels seus temes i fonts d’inspiració: des de la visió surrealista a l’horror de la vida urbana; des de l’alienació i fascinació de l’home per la tecnologia a la reflexió metafísica i religiosa; i tot en un ampli ventall de narracions que aconsegueixen sorprendre sempre el lector. L’estructura del conte com a gènere, li va com anell al dit a l’habilitat narrativa de Buzzati que, veritable mestre del relat breu, es mou lliurament entre el seu món meravellós, fantàstic i imaginari i tradueix en joc, tragèdia o misteri les situacions que poden semblar més banals o insignificants.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Aquests "seixanta contes" han esta considrats, i amb raó, un veritable compendi del món poètic i literari d'aquest escriptor, venecià d'origen, però milanès de cor. En ells es troba representada tota la gamma dels seus temes i fonts d'inspiració.

Dino Buzzati, Seixanta contes [Ressenya] Author: Ardolino, Francesco: Keywords: Ressenyes (Documents) Reviews (Documents) Buzzati, Dino, 1906-1972. Sessanta racconti. Català: Issue Date: 2005: Publisher: Universitat Autònoma de Barcelona: Abstract: A hores d'ara, s'han consolidat tres maneres diferents de llegir l'obra de Dino Buzzati.