Seixanta Contes

AUTOR(A) Dino Buzzati
TAMAÑO DEL ARCHIVO 8,65 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Seixanta Contes.pdf
FECHA 2004

Cuida los árboles y descarga el libro de Seixanta Contes en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de Seixanta Contes en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Seixanta Contes en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es Seixanta Contes Image

DESCRIPCIÓN

Reunits pel mateix Buzzati el 1958, aquests Seixanta contes han estat considerats, i amb raó, un veritable compendi del món poètic i literari d’aquest escriptor, venecià d’origen, però milanès de cor. En ells es troba representada tot la gamma dels seus temes i fonts d’inspiració: des de la visió surrealista a l’horror de la vida urbana; des de l’alienació i fascinació de l’home per la tecnologia a la reflexió metafísica i religiosa; i tot en un ampli ventall de narracions que aconsegueixen sorprendre sempre el lector. L’estructura del conte com a gènere, li va com anell al dit a l’habilitat narrativa de Buzzati que, veritable mestre del relat breu, es mou lliurament entre el seu món meravellós, fantàstic i imaginari i tradueix en joc, tragèdia o misteri les situacions que poden semblar més banals o insignificants.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Seixanta contes (Butxaca 1984): Amazon.es: Dino Buzzati, Joaquim Gestí: Libros. Saltar al contenido principal. Prueba Prime Hola, Identifícate Cuenta y listas Identifícate Cuenta y listas Pedidos Suscríbete a Prime Cesta. Libros. Ir Buscar Los Más Vendidos Ideas Para Regalos ...

Seixanta contes, libro de BUZZATI, DINO. Editorial: Edicions de 1984, s. l.. Libros con 5% de descuento y envío gratis desde 19€.