Sapiens

AUTOR(A) Josep Corbella
TAMAÑO DEL ARCHIVO 3,89 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Sapiens.pdf
FECHA 2010

El libro Sapiens en formato PDF. El libro Sapiens en formato MOBI. El libro Sapiens en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Josep Corbella. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es Sapiens Image

DESCRIPCIÓN

En quin moment de la història de l'evolució els homínids van començar a parlar? Com s'ho van fer per descobrir el foc? Per què l'home de Neandertal va ser esborrat del planeta? Com és que hi ha races diferents? Poques vegades tindrem l'oportunitat de llegir una explicació tan clara sobre totes aquestes qüestions com en aquest llibre d'entrevistes a tres dels principals paleontòlegs del nostre país. Eduald Carbonell, catedràtic de Prehistòria a la Universitat Rovira i Virgili, Robert Sala, professor de Prehistòria a la mateixa universitat, i Salvador Moyà, investigador de l'Institut Paleontològic Miquel Crusafont de Sabadell, responen en aquesta obra les preguntes del periodista Josep Corbella, especialitzat en informació científica, i ens fascinen amb la història més apassionant que pot ser explicada: la increïble història dels humans.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Sapiens: A Brief History of Humankind is a book by Yuval Noah Harari first published in Hebrew in Israel in 2011, and in English in 2014. The book surveys the history of humankind from the evolution of archaic human species in the Stone Age up to the twenty-first century, focusing on Homo sapiens.

Homo sapiens (del latín, homo 'hombre' y sapiens 'sabio') es una especie del orden de los primates perteneciente a la familia de los homínidos.También son conocidos bajo la denominación genérica de «hombres».Los seres humanos poseen capacidades mentales que les permiten inventar, aprender y utilizar estructuras lingüísticas complejas, lógicas, matemáticas, escritura, música ...