Lletramola 1 (Catala)

AUTOR(A) Vv.aa.
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,88 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Lletramola 1 (Catala).pdf
FECHA none

Cuida los árboles y descarga el libro de Lletramola 1 (Catala) en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de Lletramola 1 (Catala) en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Lletramola 1 (Catala) en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es Lletramola 1 (Catala) Image

DESCRIPCIÓN

Lletramola és un projecte didàctic per a l’Educació Infantil. Consta de set quaderns i l’objectiu és iniciar els alumnes en el procés gradual d’aprenentatge de la lectoescriptura i guiar-ne la progressió.Tres personatges, la fada Lila, la bruixa Brufina i el mag Benet, s’encarreguen de presentar, per mitjà del llenguatge narratiu, cadascun dels fonemes i lletres que es treballen en els quaderns.El tractament de cada fonema s’inicia amb el reconeixement del so i la seua representació gràfica en minúscula i majúscula, perafavorir-ne la discriminació auditiva i visual. El mètode didàctic utilitzat presenta una seqüenciació progressiva dels continguts: es passa del fonema a la lletra, de la lletra a les síl·labes, i d’aquestes a les paraules, les frases i als diversos textos (poemes, endevinalles, embarbussaments, etc.). D’altra banda, sempre que s’introdueix una nova lletra, se’n repassen les estudiades fins aleshores. D’aquesta manera, els alumnes relacionen els nous continguts amb els ja apresos.A cada fitxa es proposen, a més de les activitats individuals, unes activitats prèvies que pretenen ajudar els alumnes a comprendre i realitzar adequadament la tasca que se’ls demana i a iniciar-se en el coneixement de les primeres nocions gramaticals (gènere, nombre, etc.).Al final de cada quadern hi ha una fitxa d’avaluació dels conceptes treballats.INTRODUCCIÓ QUADERN 1En el quadern 1 es treballen les vocals, la i com a element d’enllaç i els grups vocàlics (ai, au, ei, eu, ou, ui). Es proposen exercicis de grafomotricitat dels principals traços per facilitar la coordinació oculomanual a l’hora de representar les grafies.En aquest quadern es presenten els textos en lletra de pal, que també utilitzaran els alumnes a l’hora d’escriure (completar paraules), junt amb les grafies en majúscula i la lletra lligada.S’hi inclouen contes, endevinalles i poemes, perquè l’alumne vaja progressant d’una manera amena en l’aprenentatge de la lectoescriptura i es familiaritze amb diferents tipus de text. Es proposa la memorització d’algun d’aquests textos per enriquir el vocabulari i l’expressió.A cada fitxa es proposen, a més de les activitats individuals, unes activitats prèvies que pretenen ajudar els alumnes a comprendre i realitzar adequadament la tasca que se’ls demana i a iniciar-se en el coneixement de les primeres nocions gramaticals (gènere i nombre).Al final del quadern hi ha dues fitxes d’avaluació dels continguts treballats.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

L'Elemental 1 és un llibre adreçat a persones adultes no catalanoparlants que volen aprendre la llengua catalana i millorar-ne la comprensió i l'expressió oral, principalment. En cada unitat es treballen les habilitats lingüístiques: comprensió oral, comprensió lectora, expressió oral i expressió escrita.

Números en catalán, Aprende los números, catalán Los Números, catalán, Los Números, MP3