El Llindar De L Eternitat (The Century 3)

AUTOR(A) Ken Follett
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,54 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO El Llindar De L Eternitat (The Century 3).pdf
FECHA 2019

El libro El Llindar De L Eternitat (The Century 3) en formato PDF. El libro El Llindar De L Eternitat (The Century 3) en formato MOBI. El libro El Llindar De L Eternitat (The Century 3) en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Ken Follett. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es El Llindar De L Eternitat (The Century 3) Image

DESCRIPCIÓN

L'any 1961, Rebecca Hoffmann, professora a l'Alemanya de l'Est i néta de lady Maud, descobrirà que la policia secreta la vigila. Mentre, Walli, el seu germà petit, somia fugir a Occident per convertir-se en músic de rock.D'altra banda, Georges Jakes, jove advocat que treballa amb els germans Kennedy, és un activista del moviment en defensa pels drets civils dels negres als Estats Units. Participarà en les protestes dels estats del sud i en la marxa sobre Washington liderada per Martin Luther King.A Rússia, les inclinacions polítiques enfronten els germans Tània i Dimka Dvorkin. El noi es converteix en una de les joves promeses del Kremlin, mentre que la seva germana entrarà a formar part d'un grup activista que promou la insurrecció.Per mitjà d'escenes impactants i de protagonistes fascinants, Ken Follett ens presenta un món que pensàvem que coneixíem però que a partir d'ara ja no ens semblarà el mateix.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

El autor de El llindar de l'eternitat (The Century 3), con isbn 978-84-17-44486-0, es Ken Follett, el traductor de su idioma original de este libro es Jordi Puig Martínez, esta publicación tiene mil ciento cincuenta y dos páginas.

Entra LEE ONLINE O DESCARGA El Llindar De L Eternitat (the Century 3) (2015) en PDF, ePub o Mobi, «La trilogia "The Century" és la història dels meus avis i també la dels vostres, dels nostres pares i de les nostres parras. D'alguna forma, és la