Flors Per A L Algernon

AUTOR(A) Daniel Keyes
TAMAÑO DEL ARCHIVO 4,68 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Flors Per A L Algernon.pdf
FECHA 1997

Descubre el libro de Flors Per A L Algernon con carreracentenariometro.es. Lea el PDF de Flors Per A L Algernon en su navegador de forma gratuita. Regístrate y descarga Flors Per A L Algernon y otros libros de Daniel Keyes.

Carreracentenariometro.es Flors Per A L Algernon Image

DESCRIPCIÓN

Quan en Charlie, un retardat mental, va a parar a les mans d'aquells doctors, és lluny de sospitar que la seva vida canviarà tan radicalment. Li asseguren que, si es deixa fer una petita intervenció al cervell, no només contribuirà al progrés de la ciència, sinó que es tornarà "llest".

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Cuando entregué los Hugo en Pittsburgh, en 1960, uno de los ganadores fue FLORES PARA ALGERNON, de Daniel Keyes, que me había encantado. Es, sin duda, uno de los mejores relatos de ciencia ficción de todos los tiempos, y cuando anuncié el ganador fui muy elocuente respecto a su magnífica calidad.

Flors per a l'Algernon és un llibre escrit en forma de diari. Qui l'escriu és en Charlie, un noi de 33 anys amb retràs mental i que serà sotmès a un experiment per incrementar-li la intel·ligència. Així al principi coneixem un Charlie infantil, innocent, bondadós, amb moltes ganes de ser intel·ligent perquè l'acceptin. El text…