Mecanica De Medis Continus Per A Enginyers

AUTOR(A) Xavier Oliver Olivella
TAMAÑO DEL ARCHIVO 7,49 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Mecanica De Medis Continus Per A Enginyers.pdf
FECHA 2003

Cuida los árboles y descarga el libro de Mecanica De Medis Continus Per A Enginyers en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de Mecanica De Medis Continus Per A Enginyers en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Mecanica De Medis Continus Per A Enginyers en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es Mecanica De Medis Continus Per A Enginyers Image

DESCRIPCIÓN

Mecànica de medis continus per a enginyers vol ser una eina per a la formació dels enginyers en la mecànica dels medis continus, que manté un equilibri adequat entre el rigor del seu plantejament i la claredat dels principis físics que aborda. El contingut es divideix en dues parts ben diferenciades, que es presenten seqüencialment. A la primera part -capítols de 1 al 5-, s’introdueixen els aspectes fonamentals i descriptius comuns de tots els medis continus (moviment, deformació, tensió i equacions de conservació-balanç). A la segona part -capítols del 6 a 11-, s’estudien famílies específiques de medis continus, com ara els sòlids i els fluids, en un plantejament que s’inicia amb l’equació constitutiva corresponent i conclou amb les formulacions clàssiques de la mecànica de sòlids (elàstics lineals i elastoplàstics) i de la mecànica de fluids (règim laminar). Finalment, es fa una incursió breu en els principis variacionals (principis dels treballs virtuals i de minimització de l’energia potencial). Aquesta estructura permet utilitzar el text amb finalitats docents, tant en un sol curs d’unes 100 hores lectives, com en dos cursos diferenciats: el primer, basat en els cinc primers capítols, on s’introdueixin els fonaments de la mecànica de medis continus, i el segon, dedicat específicament a la mecànica de sòlids i a la mecànica de fluids.

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Mecànica dels medis continus Mecànica del sòlid deformable és l'estudi de la física dels sòlids continus que tenen un estat de repòs amb forma definida. Elasticitat descriu els materials que tornen a la forma que correspon al seu estat de repòs quan es deixa d'aplicar una força.

[3] X. Oliver, C. Agelet de Saracibar, Mecànica de Medis Continus per a Enginyers, Ediciones UPC, Barcelona, 2003, 346 pp. Problems collection: [1] X. Oliver, C. Agelet de Saracibar, Cuestiones y Problemas de Mecánica de Medios Continuos, Barcelona, 2002, 209 pp. MASTER COURSES Continuum Mechanics [250952]