El Petit Nicolas - Sempe Y Goscinny - En Catalan

AUTOR(A) Sempe Y Goscinny
TAMAÑO DEL ARCHIVO 2,44 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO El Petit Nicolas - Sempe Y Goscinny - En Catalan.pdf
FECHA none

El libro El Petit Nicolas - Sempe Y Goscinny - En Catalan en formato PDF. El libro El Petit Nicolas - Sempe Y Goscinny - En Catalan en formato MOBI. El libro El Petit Nicolas - Sempe Y Goscinny - En Catalan en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Sempe Y Goscinny. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es El Petit Nicolas - Sempe Y Goscinny - En Catalan Image

DESCRIPCIÓN

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Ambdós van produir més de 40 àlbums de Lucky Luke. El setembre d'aquest any, el diari belga Le Moustique va publicar la primera tira de Le petit Nicolas (el petit Nicolás), la qual fou guionada per Goscinny, sota el pseudònim d'Agostini. La tira fou dibuixada per Jean-Jacques Sempé.

El petit Nicolas és una sèrie de llibres de literatura infantil i juvenil francesa que porta per títol original Le Petit Nicolas.Aquests llibres van ser creats per René Goscinny, pare d'altres personatges famosos com Astèrix el Gal o Lucky Luke, i il·lustrats per Jean-Jacques Sempé, col·laborador de diferents mitjans de renom com Paris-Match, L'Express o The New York Times, entre els ...