Els Barrufets A Pilulit

AUTOR(A) Peyo
TAMAÑO DEL ARCHIVO 10,16 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Els Barrufets A Pilulit.pdf
FECHA 2013

Cuida los árboles y descarga el libro de Els Barrufets A Pilulit en formato electrónico. En carreracentenariometro.es encontrará el libro de Els Barrufets A Pilulit en formato PDF, así como otros buenos libros. ¡Lee Els Barrufets A Pilulit en tu teléfono, tableta o navegador!

Carreracentenariometro.es Els Barrufets A Pilulit Image

DESCRIPCIÓN

El Barrufet Poeta ens explica la història de com els Barrufets van trobar a la vora del riu uns homenets al costat dels quals ells semblaven gegants! Malgrat que al principi la diferència d’idiomes i el barruxoc de cultures, que diria el Barrufet de les Ulleres, va provocar algunes desavinences, tots dos pobles van fer-se amics. I ara, dos missatgers arriben al Poble Barrufet per demanar-los ajuda davant d’una amenaça imminent!

DESCARGAR
LEER EN LINEA

L'ésser pudent • Els Barrufets Els Barrufets • Catal ... una criatura en mig del bosc que desprèn una pudor tan gran que se li pot seguir fàcilment el rastre fins el poblat dels Barrufets.

El Barrufet Poeta ens explica la història de com els Barrufets van trobar a la vora del riu uns homenets al costat dels quals ells semblaven gegants! Malgrat que al principi la diferència d'idiomes i el barruxoc de cultures, que diria el Barrufet de les Ulleres, va provocar algunes desavinences, tots dos pobles van fer-se amics.