Els Barrufets A Pilulit

AUTOR(A) Peyo
TAMAÑO DEL ARCHIVO 5,86 MB
NOMBRE DEL ARCHIVO Els Barrufets A Pilulit.pdf
FECHA 2013

El libro Els Barrufets A Pilulit en formato PDF. El libro Els Barrufets A Pilulit en formato MOBI. El libro Els Barrufets A Pilulit en formato ePUB. El libro fue escrito en 2004 por el autor Peyo. Disfruta leyendo con el sitio web carreracentenariometro.es.

Carreracentenariometro.es Els Barrufets A Pilulit Image

DESCRIPCIÓN

El Barrufet Poeta ens explica la història de com els Barrufets van trobar a la vora del riu uns homenets al costat dels quals ells semblaven gegants! Malgrat que al principi la diferència d’idiomes i el barruxoc de cultures, que diria el Barrufet de les Ulleres, va provocar algunes desavinences, tots dos pobles van fer-se amics. I ara, dos missatgers arriben al Poble Barrufet per demanar-los ajuda davant d’una amenaça imminent!

DESCARGAR
LEER EN LINEA

Els Barrufets, Badalona. 191 Me gusta · 15 personas están hablando de esto · 98 personas han estado aquí. ELS BARRUFETS és una llar d'infants que es troba al barri de la Morera de Badalona.

El Barrufet Poeta ens explica la història de com els Barrufets van trobar a la vora del riu uns homenets al costat dels quals ells semblaven gegants! Malgrat que al principi la diferència d?idiomes i el barruxoc de cultures, que diria el Barrufet de les Ulleres, va provocar algunes desavinences, tots dos pobles van fer-se amics. I ara, dos missat...